1 yumurta
100 g tereyagi
120g seker
200-250 gr un
yarim paket kabartma tozu
üst malzemesi
1200 ml süt
4 paket vanille pudding
300 gr seker
3 paket vanillesekeri
5 kutu schmand
3 kutu konserve mandalina
1paket tortenguss
yumurta tereyagi seker kabartma tozu ve un kartitirin biraz sertcene bir hamur olacak elinizle tepsiye
bastirin sonra sütü sekeri puddingleri kaynatin koyucana bir pudding olacak ocaktan cekin az ilisin sonra schmandlari icine ekleyin mikserle iyicene cirpin ve suyunu süzdügümüz mandalinlerin yarisini puddingin icine dograyin karisirin ve hamurun üstüne dökün diger mandalinleri puddingin üstüne döseyin ve 200 derecede 40 dakika pisirin pastamizi firindan cikarin biraz sogudukdan sonra
mandalinin suyunla tortengus u hazirlayin ve pismis olan pastamiziin üstüne dökün ve bir gece bekletin sonra afiyetle yiyin bu malzeme dik dörtgen pasta kalibi icin grosser springform recht eck 36x42
PUDDING SCHMAND KUCHEN 26 cm lik yuvarlak kalip icin
80 gr tereyagi
100 gr seker
200 gr un
2 cay kasigi kabartma tozu
1 yumurta
üst malzemesi
500 ml süt
2 paket vanillepudding
200 gr seker
3 paket schmand
2 paket tortenguss
yapilisi ayni yukardaki gibi sadece 26lik springform yuvarlak kalib kulanin 200 derecede 30 dakika pisirin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder