Malzemeler
1 kg bal kabagi
1-2 su bardagi seker
ceviz
1 kg bal kabagi
1-2 su bardagi seker
ceviz
Hazırlanışı
kabagi soyun dograyin teflon tencereye
koyun üstüne önce bir su bardagi sekeri serpin kapagini kapatin kisik
atese acin tencerenin altini
5-10 dakika sonra sulanmaya basliyacak suyunun tadina bakin herkezin damak tadi farkli cok sekerli seven biraz daha seker ekleye bilir arzuya göre ama suyu biraz tatli olmasi gerek anca cekiyor kabak icine
sonra kapagini kapatin kisik ateste suyunu cekene kadar pisirin zaten suyu bitince kabaklarda pismis olur.
tatlimiz hazirdir sonra üstüne bol ceviz ve kaymak ile servis yapin.
sicak tatlinin üstüne tarcin ,ceviz ve yanindada vanilla li dondurma süper yakisiyor afiyet olsun.
5-10 dakika sonra sulanmaya basliyacak suyunun tadina bakin herkezin damak tadi farkli cok sekerli seven biraz daha seker ekleye bilir arzuya göre ama suyu biraz tatli olmasi gerek anca cekiyor kabak icine
sonra kapagini kapatin kisik ateste suyunu cekene kadar pisirin zaten suyu bitince kabaklarda pismis olur.
tatlimiz hazirdir sonra üstüne bol ceviz ve kaymak ile servis yapin.
sicak tatlinin üstüne tarcin ,ceviz ve yanindada vanilla li dondurma süper yakisiyor afiyet olsun.
SLM CANIM TARIFIN COK GÜZEL ELLERINE SAGLIK
YanıtlaSil