1 kg taze fasülye
parca et
1 büyük sogan
1 yesil biber
1 kirmizi biber
2-3 domates
2 kasik salca
tuz
karabiber
kirmizi biber
sivi yag
hazirlanisi
Etleri kusbasi dograyin tencereye koyun altini kisin önce sulansin sonra suyunu cektikten sonra icine sivi yag ekleyin ve altini biraz acin ocagin ki kavrulsun etlerimiz sonra ufak ufak dogradigimiz soganlari ekleyin tencereye kavrulsun soganlar pembelesince dogradigimiz biberleri ekleyin biraz onlarda kavrulsun sonra salcasini koyun az kavurun sonra fasulyasini ekleyin tuzunu atin ocagin altini kisin tencerenin kapagini kapatin az sulansin sararsin bu arada domateslerin kabuklarini soyun ince ince kiyin patatesleride souyun küp küp dograyin ve sararan fasulyalarin üstüne ikisinide dökün tencerenin kapagini kapatin kisik ateste kendi suyunda suyunu cekene kadar pissin biraz sonra suyu bitmeye yakin biraz kaynamis su ilave edin kara biber kirmizi biber ekleyin bir dis sarimsak ekleyin icine tuzuna bakin ve kisik ateste pisirin.
AFIYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder