17 Eylül 2012 Pazartesi

LIMONLU PASTA

4 yumurta
1 bardak sekerr
1bardak  sivi yag
1 kabartmatozu
2 vanillesekeri
1 limonun suyu
1 limonun kabugu
biraz limon aromasi
aldigi kadar un


2 paket pudding
800 litre süt
seker


1 paket crem santi



yumartalari ve sekeri iyicene cirpin sonra diger malzemeleri ekleyin limonun önce kabugunu rendeleyin sonra suyunu sIKIN  HEPSINI CIRPIN MIKSERDE SONRA UNUNU EKLEYIN YUMUSAK BIR HAMUR OLACAK YAGLANMIS BORCAMA DÖKÜN VE 180 derecede 30 dakika pisirin


sutu ocaga koyun puddingi icine katin sekeri ekleyin  ve kayanayana kadar karistirin  bir iki tasim kaynadiktan sonra ocaktan indiirn sogumaya birakin bu arada bir kutu mandalin konservesini süzün iyicene suyu kalmasin sonra soguan puddingi mikserle cirpin yumasak olsun sonra mandalinalari ufak ufak dograyin puddingin icine sonra sogumus olan kekimizin üstüne sürün  en üstüsünede bir paket krem santi hazirlayin ve pastamizi süsleyin benim süslemeye zamanim olmadi hemen yenildi biti .  herkeze afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder