2 Nisan 2012 Pazartesi

KIRAZLI PASTA



Malzemeler
   
 HAMURU
3 yumurta 
250 gram margarin 
200 gram seker 
250 gram un 
1 kabartmatozu
2 vanillesekeri  
 puddingi icin  
 2 paket pudding 
850 ml süt 
120 g seker 
3 kutu schmand
        
  KIRAZLARI ICIN
2 sise konserve kiraz 
3 paket tortenguss
Hazırlanışı yumurtalari, sekeri ve margarini mixerde iyicene cirpin icine kabartma tozu ve un koyun hamuru firin tepsisine dökün 200 derecede 10 dakika pisirin .   Bu arada 750ml sütü 2 paket vanille puddingle ve sekerle karistirip pisirelim, pudding halinegelince ocaktan indirin ve karistira karistira 3 kutu schmandi puddingin icine dökün vekaristirin Sonra firinda 10 dakika pisirdiginiz hamurun üstüne yavasca puddingi seriyoruz ve sonra bir on dakika daha firinda pisiriyoruz sonra sogumaya birakiyoruz biraz soguyan hamurlu puddingin üstüne kirazlari dösüyoruz ve kirazlarin suyunla tortengusu üstündeki tarife göre hazirliyoruz ve kirazlarin üstüne döküyoruz pastamizi sogumaya birakiyoruz   AFIYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder