4 yumurta
1 bardak sekerr
1bardak sivi yag
1 kabartmatozu
2 vanillesekeri
1 limonun suyu
1 limonun kabugu
biraz limon aromasi
aldigi kadar un
2 paket pudding
800 litre süt
seker
1 paket crem santi
yumartalari ve sekeri iyicene cirpin sonra diger malzemeleri ekleyin limonun önce kabugunu rendeleyin sonra suyunu sIKIN HEPSINI CIRPIN MIKSERDE SONRA UNUNU EKLEYIN YUMUSAK BIR HAMUR OLACAK YAGLANMIS BORCAMA DÖKÜN VE 180 derecede 30 dakika pisirin
sutu ocaga koyun puddingi icine katin sekeri ekleyin ve kayanayana kadar karistirin bir iki tasim kaynadiktan sonra ocaktan indiirn sogumaya birakin bu arada bir kutu mandalin konservesini süzün iyicene suyu kalmasin sonra soguan puddingi mikserle cirpin yumasak olsun sonra mandalinalari ufak ufak dograyin puddingin icine sonra sogumus olan kekimizin üstüne sürün en üstüsünede bir paket krem santi hazirlayin ve pastamizi süsleyin benim süslemeye zamanim olmadi hemen yenildi biti . herkeze afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder