6 Kasım 2012 Salı
KIRAZLI QUARK PASTASI
HAMURUN MALZEMELERI
2 yumurta
150g seker
120g tereyag
1 paket vanilya
1 tatli kasigi kabartmatozu
aldigi kadar un
HAZIRLANISI
önce yumurta seker ve tereyag cirpilir geri kalan malzemeler
katilir kurabiye hamuru kivaminda hamur yogrulur sonra firin tepsisine
elinzle firin tepsisine döseyin
KIRAZ SOSUN MALZEMELERI
2 sise konserve kiraz
2 paket vanillepuddingi toz hali
6 kasik seker
vanillesekeri
kiraz suyu
kirazlari süzün suyunu bir ölcege dökün 900 ml kiraz suyu cikmazsa aldigimiz kiraz suyundan ekleyin 900 ml olduktan sonra tencereye koyun puddingleri ve sekeri ekleyin kaynayana kadar karsitirin , bir iki tasim kaynadiktan sonra süzdügümüz kirazlari ekleyin ve ocagin altini kapatin kenara cekin ilimaya birakin.
QUARKIN MALZEMELERI
1 kg Magerquark (yagsiz labne peyniri yada süzme yogurt)
1 kutu sivi krema (sahne)
2 paket vanilyali pudingtozu(vanillepuddingpulver)
14 yemek kasigi dolu dolu seker
3 yumurta
1 su bardagi siviyag
1 su bardagi süt
QUARKIN malzemelerin hepsini mikserle iyicene cirpin sonra tepsiye dösedigimiz hamurun üstüne kiraz sosunu dökün , sosun üstünede diger sivi karisimi döküp 180 derece yarim saat pisirin. AFIYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder