17 Nisan 2012 Salı

CILEKLI YAS PASTA







HAMURU
 uc  katli hazir pandispanya

MUHALEBISI ICIN

1 litre süt
2 paket vanille puddingi
5-6 kasik seker
1 dolu yemek kasigi tereyagi
1 paket toz crem santi


ÜSTÜNÜ SÜSLEMESI
2 poset crem santi
cilek


HAZIRLANISI


soguk sütü, puddingi, sekeri tencereye koyun karistirarak kaynatin iki dakika kayandiktan sonra ocaktan indirin az ilidiktan sonra icine tereyagini ve toz crem santiyi ekleyin mikserle cirpin sonra strec folya örtün ve sogumaya birakin  bu arada crem santiyi üstünede yazdigi gibi hazirlayin ve buzdolabina koyun,  soguyan puddingi terkar mikserle cok az cirpin , sonra cilekleri ufak ufak dograyin   ve pandispanyanin ilk katini alin ve biraz cilek receli sürün sonra puddingden sürün üstüne ufak ufak dogradigimiz cileklerden serpin ve ikinci kat pandispanyayi koyun üstüne sonra gene pudding ve gene cilek döseyin ücüncü kat pandispanyayi da koyun ve crem santiyi her yerine sürün sonra arzuya göre santi ve cilek süsleyin. 
Afiyet olsun








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder