5 Mart 2012 Pazartesi

QUARKKUCHEN MIT PFIRSICH AUF BLECH





Malzemeler 
HAMURUN MALZEMELERI 
    100 g margarine
 1 bardak seker
 1 eier
 350g mehl
 1 backpulver
 1 vanillezucker
 üst malzemeleri
 1kg quark
 1 bucuk su bardagi seker
1 sahne 200ml
 yarim su bardagi öl
2 paket pudding pulver
 1limonun suyu
1limonun kabug rendesi
 800 ml süt
 3 eier
Hazırlanışı hamurun mazlemezlerini karistirin elinizle yogurun sert bir hamur olacak merdaneyle hamuru acin tepsiye döseyin yirtilan yerlerini ellinizle bastirin sonra üst malzemeleri derin bir kasenin icinde koyun iyicene cirpin ufak ufak dogradiginiz konserve seftalileri de ekleyin icine ve bütün malzemeleri hamurun üstüne dökün firina sürün 180 derecede 45 -50 dakika pisirin sonra firini kapatin ve 10-20 dakika firinin sicaginda dinlensin sonra cikarin sogusun bir gün beklerse daha güzel oluyor iyicene icini cekiyor soguyan kekin üstüne konserve meyve döseyip üstüne iki paket jöle yapip dökün .   AFIYET OLSUN



NOT: BU MALZEMELER BÜYÜK FIRIN TEPSININE GÖRE 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder