5 Mart 2012 Pazartesi
BIBER TURSUSU
MALZEMELER
ufak aci biber
sirke
tuz
2-3 dis sarimsak
biraz limon tuzu
biberleri kavonoza doldurun sarimsaklari, bir iki tane limon tuzunu ekleyin biberlerin yanina,
sonra sirkeyi doldurun ve bolca tuzunu atin kavonozun agzini kapatin biraz sallayin iyicene karisin
kapagini acin suyunun tadina bakin yeterince tuzu ve limonu varmi normladen biraz fazlaca olmasi gerek tuzu sonra agzini kapatin kavonozu ters cevirin bir gün beklesin sonra kontroll edinagzi iyicene vakum landiysa isik almayan serin yerde muhavasa edin .
afiyet olsun
not. biberler aci ve sert oldugu icin sadece sirke koydum tatli biber olursa yarisi su yarisi sirke de koyabilirsiniz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder