Malzemeler
HAMURUN MALZEMELERI
100 g margarine
1 bardak seker
1 eier
350g mehl
1 backpulver
1 vanillezucker
üst malzemeleri
1kg quark
1 bucuk su bardagi seker
1 sahne 200ml
yarim su bardagi öl
2 paket pudding pulver
1limonun suyu
1limonun kabug rendesi
800 ml süt
3 eier
1 bardak seker
1 eier
350g mehl
1 backpulver
1 vanillezucker
üst malzemeleri
1kg quark
1 bucuk su bardagi seker
1 sahne 200ml
yarim su bardagi öl
2 paket pudding pulver
1limonun suyu
1limonun kabug rendesi
800 ml süt
3 eier
Hazırlanışı
hamurun mazlemezlerini karistirin elinizle yogurun sert bir hamur
olacak merdaneyle hamuru acin
tepsiye döseyin yirtilan yerlerini ellinizle bastirin sonra üst
malzemeleri derin bir kasenin icinde koyun iyicene
cirpin ufak ufak dogradiginiz konserve seftalileri de ekleyin icine
ve bütün malzemeleri hamurun üstüne dökün
firina sürün 180 derecede 45 -50 dakika pisirin sonra firini kapatin
ve 10-20 dakika firinin sicaginda dinlensin sonra
cikarin sogusun bir gün beklerse daha güzel oluyor iyicene icini
cekiyor soguyan kekin üstüne konserve meyve döseyip üstüne iki paket
jöle yapip dökün .
AFIYET OLSUN
NOT: BU MALZEMELER BÜYÜK FIRIN TEPSININE GÖRE
NOT: BU MALZEMELER BÜYÜK FIRIN TEPSININE GÖRE
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder