1 yumurta
150g seker
120g tereyag
1 paket vanilya
1 kabartmatozu
aldigi kadar un
sert bir hamur olacak elle yogurulacak
1kg Quark
1kutu sahne 200ml
1 kutu schmand 200ml
1bardak süt
4 eier
2 puddingpulver
200 gr seker
yarim limon
yarim su bardagi yag
hamuru ellinizle yogurun sonra merdaneyle tepsi büyüklügünde acin ( BEN BÜYÜK
YUVARLAK TEPSIYE YAPTIM BU TARIFI) sonra diger malzemeleri hepsini karistirin
mikserler iyicene cirpin ve hamurun üstüne dökün 180derecekde 35-45 dakika pisirin
pistiketen sonra firini kapatin ama pastmaiz kapali firinin icinde 15 dakika dinlensin sonra cikarin
sogumaya birkadin bir gün önce yaparsanaiz daha güzel oluyor afiyet olsun
.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder