MELISA MIN YAPTIGI KÄSEKUCHEN SÜPER BIR LEZETE DENEMENIZI TAVSIYE EDERIM
2 yumurta
150g seker
120g tereyag
1 paket vanilya
1 tatli kasigi kabartmatozu
aldigi kadar un
önce yumurta seker ve tereyag cirpilir geri kalan malzemeler katilir kurabiye hamuru kivaminda hamur yogrulur
150g seker
120g tereyag
1 paket vanilya
1 tatli kasigi kabartmatozu
aldigi kadar un
önce yumurta seker ve tereyag cirpilir geri kalan malzemeler katilir kurabiye hamuru kivaminda hamur yogrulur
pasta kalibiniz yoksa büyük firin tepsisinde yapin öylede cok güzel
oluyor sadece biraz daha ince oluyor. Kalabalik misafiriniz gelecekse
hem büyük tepside daha bereketli oluyor.
1 kg Magerquark (yagsiz labne peyniri yada süzme yogurt)
1 kutu sivi krema (sahne)
2 paket vanilyali pudingtozu(vanillepuddingpulver)
14 yemek kasigi doludolu seker
4 yumurta
1 su bardagi siviyag
1 su bardagi süt
Bütün malzeme pürüzsüz olana kadar cirpilir hamurun üstüne dökülür.
Eger büyük tepside yapiyorsaniz üzerine konserve mandalina, seftali veya kayisida dizebilirsiniz meyvalida cok güzel oluyor.
1 kg Magerquark (yagsiz labne peyniri yada süzme yogurt)
1 kutu sivi krema (sahne)
2 paket vanilyali pudingtozu(vanillepuddingpulver)
14 yemek kasigi doludolu seker
4 yumurta
1 su bardagi siviyag
1 su bardagi süt
Bütün malzeme pürüzsüz olana kadar cirpilir hamurun üstüne dökülür.
Eger büyük tepside yapiyorsaniz üzerine konserve mandalina, seftali veya kayisida dizebilirsiniz meyvalida cok güzel oluyor.
28 cm'lik kalipta yapiyorsaniz meyva dizmeyin yoksa tasabilir.
180 derecede üzeri kizarana kadar pisirilir.
AFIYET OLSUN
180 derecede üzeri kizarana kadar pisirilir.
AFIYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder